Tom Duindam

Groep 7A

Functie: Groepsleerkracht
Ervaring: Vorig jaar heb ik mijn eindstage, met plezier en succes, op de Klaverweideschool afgerond. Als meester van groep 7 begin ik nu mijn loopbaan binnen het onderwijs.
Email: tom.duindam@klaverweideschool.nl
Studie: Pabo (inclusief de minor bewegingsonderwijs, hierdoor ben ik bevoegd om groep 3 t/m 8 gymles te geven).
Quote: “Alles wat je in dit leven nodig hebt, zijn onwetendheid en zelfvertrouwen, dan is je succes verzekerd.” - Mark Twain

Balans tussen hard werken en ontspanning:

Na een ontzettend leuke eindstage ben ik op de Klaverweideschool gebleven. Ik geef nu les in groep 7. Dagelijks probeer ik de juiste balans te zoeken tussen het harde werken en het ontspannen. Energizers komen dan goed van pas! Dit zijn korte spellen waarin de kinderen, door middel van beweging, hun energie kwijt kunnen. Daarnaast schept het een band met elkaar. Op deze manier heerst er een positieve sfeer in de klas, waarin hard gewerkt wordt.