Sandra van Dam

Groepen 5 t/m 7

Functie: Onderwijsassistente
Ervaring: Na 3 jaar de mbo opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (gehandicaptenzorg) te hebben afgerond, heb ik 1 jaar ervaring opgedaan bij de opleiding hbo Pedagogiek. Door middel van verschillende stages heb ik met diverse doelgroepen ervaring opgedaan in het werkveld. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als Onderwijsassistente bij de groepen 5 tot en met 7. Als onderwijsassistente ondersteun ik zowel leerlingen individueel als in groepjes.
Email: sandra.vandam@klaverweideschool.nl
Studie: mbo Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (gehandicaptenzorg)
Quote: In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans

Samen kan je meer bereiken dan alleen!

Niet ieder kind vind hetzelfde makkelijk. Het samen aangaan van de moeilijkheden/obstakels van vragen of opdrachten geeft mij energie om te zorgen dat een kind iets begrijpt. Van het niet naar het wel begrijpen is dan ook de missie wat ik aan wil gaan samen. Als dat gepaard gaat met plezier is die missie geslaagd.