Sabine Oudshoorn

Groep 5B

Functie: Groepsleerkracht
Ervaring: Sinds 2016 werk ik met veel plezier op Daltonschool Klaverweide. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij verschillende scholen.
Email: sabine.oudshoorn@klaverweideschool.nl
Studie: VWO en PABO
Quote: Every child is a different kind of flower and all together make this world a beautiful garden.

Inspiratiebron

Iedereen heeft wel een juf of meester van vroeger die ze nooit zullen vergeten. Het gaat meestal om een leerkracht die voor jou een inspiratiebron is geweest en hij/zij heeft je iets meegegeven wat je nooit meer zal vergeten. Mijn ambitie is dat ik voor sommige kinderen ook een inspiratiebron kan zijn. Ik hoop ze iets mee te kunnen geven wat een bijdrage levert in de ontwikkeling van hun leven. Wanneer ik dit kan bereiken bij de kinderen, dan is mijn missie als leerkracht geslaagd!