Marjolijn Passchier

Intern Begeleider

Functie: Intern Begeleider
Ervaring: Sinds 2010 ben ik werkzaam op Daltonschool Klaverweide. Ik heb ervaring opgedaan in alle leeftijdscategorieën. Daarnaast vervul ik sinds 2012 de taken van intern begeleider.
Email: ib@klaverweideschool.nl
Studie: HAVO, opleiding tot leerkracht basisonderwijs (PABO) en Master Special Educational Needs
Quote: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous.

Iedere dag een feest!

Werken met kinderen; dankbaar en liefdevol! Ieder kind is anders en dat maakt het werk verrassend en uitdagend. Humor, zelfstandigheid, eerlijkheid, respect, veiligheid en warmte zijn voor mij belangrijke kernwaarden voor het onderwijs. Ik vind het belangrijk om ieder kind te “zien” en dat het mogelijkheid om als kind je eigen pad te volgen.

Samen met Olga en Elisabeth ben ik verantwoordelijk voor de zorg binnen Daltonschool Klaverweide. Gesprekken voeren met externen, kennis opdoen, analyses maken, kijken in de klas en gesprekken voeren met leerkrachten horen bij mijn werkzaamheden als intern begeleider. Heeft u vragen, dan bent u altijd welkom voor een gesprekje. Loop even binnen of stuur een e-mail naar ib@klaverweideschool.nl.