Karine Kromhout - van Klaveren

Groep 6B

Functie: Groepsleerkracht, bovenbouwcoördinator, Daltoncoördinator en overblijfcoördinator
Ervaring: Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier op Daltonschool Klaverweide. Eerst een aantal jaar bij de kleuters en inmiddels in groep 6. Daarvoor heb ik op andere scholen gewerkt en vrijwilligerswerk gedaan in Namibië.
Email: karine.kromhout@klaverweideschool.nl
Studie: PABO / Daltonleerkracht / Daltoncoördinator
Quote: Het is leuk om iets niet te kunnen, dan kun je iets leren.

Werken met kinderen: het is en blijft een feest!

Iedereen heeft andere talenten en deze mogen we benutten. Zo is de één een kei in rekenen en geniet de ander van zingen en dansen. We mogen het allemaal in de klas doen en zo kan ieder op zijn eigen moment schitteren en ieder op een ander moment zweten. Gelukkig mogen we elkaar helpen en leren we elke dag op ons eigen niveau weer wat bij. Samenwerken, plannen, huishoudelijke taken en evalueren zorgen voor een overzichtelijke en fijne werksfeer waar iedereen zich thuis mag voelen.