Jacomien Weenk

Groep 3B

Functie: Groepsleerkracht
Ervaring: Sinds 1981 werkzaam in het onderwijs. Vele jaren op De Witte School gewerkt als leerkracht, adjunct directeur, interne begeleider, leescoördinator en remedial teacher.
Email: jacomien.weenk@klaverweideschool.nl
Studie: Pedagogische Academie, Remedial Teaching, Interne Begeleiding, leescoördinatie, Oplossingsgericht werken, Handelingsgericht werken
Quote: Waar een wil is, is een weg…. ( mijn moeder)

Er bestaat geen leukere baan

Mijn grootste hobby is mijn werk. Er bestaat geen leukere baan. Vooral de verwondering van kinderen bij het leren lezen is een prachtig proces. Het werken met kinderen geeft iedere dag weer nieuwe inspiratie en die heb je nodig om telkens de beste keuzes te maken om kinderen verder op weg te helpen.
Die creativiteit probeer ik ook te vinden in het maken van sieraden en het tekenen en schilderen.