• Leerlingen

Wat leuk dat jij bij ons op school zit! Hier vind je alles over jouw groep. Zoals foto's, groepsberichten en handige weetjes. En: waar zijn we mee bezig in de klas? Welke spannende dingen gaan we doen? We helpen je op weg!

• Ouders

Als ouder van een leerling van Daltonschool Klaverweide houden wij u graag betrokken bij de school. De agenda, nieuws en berichten van de Oudercommissie en de Medezeggenschapsraad: dit gedeelte van onze website is speciaal voor u ingericht.

• Het team

Nieuwsgierig naar de mensen achter Daltonschool Klaverweide? Wij, de teamleden, stellen ons graag aan u voor. Wie zijn we, wat is onze ervaring, hoe staan we in het leven en wat willen we uw kinderen meegeven?

Meer over het team

Hartelijk welkom!

Wij, het team van Daltonschool Klaverweide, willen dat onze leerlingen straks sterk, competent en zelfbewust de wereld ingaan. Wij zijn ervan overtuigd dat Daltononderwijs daarvoor de beste methode is.

Een kind dat heeft geleerd zichzelf en anderen te respecteren, om initiatief te nemen, proactief te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en verantwoording te vragen en af te leggen, staat sterk in zijn schoenen.

Sponsor onze school!

Met elke online aankoop kunt u GRATIS Daltonschool Klaverweide sponsoren. Door op de onderstaande link te klikken gaat u via SponsorKliks naar  tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze school een commissie op, terwijl het u niets extra kost. Ga dus in het vervolg via deze link naar uw favoriete webwinkels en doe hetzelfde als u uit eten gaat!
Meer over SponsorKliks