Sponsor onze school!

Met SponsorKliks kunt u met elke online aankoop een financiƫle bijdrage leveren aan Daltonschool Klaverweide, zonder dat het u een cent extra kost! Koop online bij de grote webwinkels als Wehkamp, Bol.com of Zalando of bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Daltonschool Klaverweide ontvangt geld in de schoolkas. Een percentage van het bedrag dat u besteedt gaat rechtstreeks naar Klaverweide. En nogmaals, het kost u niets; u betaalt gewoon de normale prijs. Wilt u Klaverweide ook GRATIS sponsoren? Doe dan voortaan uw online aankopen via SponsorKliks op de website van Daltonschool Klaverweide. Voor u een kleine moeite, voor de school directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle ouders dit zouden doen... Vertel dit daarom door aan iedereen die onze school een warm hart toedraagt.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Van deze commissie stort SponsorKliks 75% op de bankrekening van Daltonschool Klaverweide. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl, u betaalt hetzelfde. Alleen: in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en daarvan profiteert de school direct!

De opbrengsten

Uiteraard gebruiken wij de opbrengsten van SponsorKliks uitsluitend voor schooldoeleinden, dus voor zaken op school die direct in het belang van uw kinderen zijn. Over de exacte besteding beslist de schoolleiding in samenspraak met de Medezeggenschapsraad. U kunt zelf via de onze pagina op SponsorKliks.nl zien wat de opbrengsten zijn, maar wij zullen u via deze website ook op de hoogte van de opbrengsten en de besteding.